2 Απόψεις για το “ΓΠ Δίκτυα ΤΕΣΤ 2”

  1. χρηστος

    Η επικεφαλίδα του πακέτου του επιπέδου μεταφοράς συμπεριλαμβάνεται (ανήκει) στην επικεφαλίδα του αυτοδύναμου πακέτου του επιπέδου διαδικτύου. *
    0/10
    ΣΩΣΤΟ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ)

    ΛΑΘΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ????) Αφου ενθυλακώνεται στο αμέσως κατώτερο επίπεδο . Αφού έχει ήδη επικεφαλίδα (ΚΕΦΑΛΙΔΑ TCP/UDP) στο επίπεδο μεταφορας ενθυλακώνεται δηλαδή συμπεριλαμβάνεται στο επίπεδο διαδικτυου. . Νομίζω ότι είσαι λάθος

    1. hathan

      Είναι λάθος γιατί:

      ένα «πακέτο» ανωτέρου επιπέδου τοποθετείται, ως δεδομένα, μέσα σε ένα “πακέτο” του αμέσως κατωτέρου επιπέδου (Ενότητα 1.3, σελ. 19)

      Όλο το πακέτο (επικεφαλίδα+δεδομένα) από το επίπεδο μεταφοράς κατεβαίνοντας προς τα κάτω στη σελίδα 18 εικόνα 1.3.α ενθυλακώνεται σε ένα αυτοδύναμο πακέτο και από μπροστά μπαίνει μία νέα επικεφαλίδα που ονομάζεται κεφαλίδα IP.
      Για το επίπεδο διαδικτύου: η επικεφαλίδα του επιπέδου Μεταφοράς + το δεδομένα του θεωρούνται δεδομένα-φορτίο
      Η ερώτηση στην ουσία λέει ότι μέσα στην Κεφαλίδα IP υπάρχει (εμπεριέχεται) και η Κεφαλίδα του επιπέδου Μεταφοράς που είναι λάθος.
      Είναι παρόμοια με την ερώτηση 5 ii. του σχολικού βιβλίου στη σελίδα 21. Δες αν θέλεις και την απάντηση στο λυσάρι στη σελίδα 11 (όλες οι σελίδες αφορούν την έντυπη μορφή των συγγραμμάτων)

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.